GrannySpace.com Beoordelingsresultaten Oplichterij - augustus 2024 | DatingStar24.com (2024)

september 1, 2023 – Het resultaat van onze recensie over GrannySpace.com: GrannySpace.com bleek onvoldoende een dating website te zijn.

GrannySpace.com Beoordelingsresultaten Oplichterij - augustus 2024 | DatingStar24.com (1)

REDACTIONELE BEOORDELING
(1.6 van de 5 sterren)

  • Nep chat afzetterij

  • Valse operator

  • Nep profielen

  • Onwaarschijnlijk om elkaar te ontmoeten

  • Negatieve opmerkingen

  • Erg duur

Verslag van onze GrannySpace.com recensie

Volgens de datingsite GrannySpace.com is deze website de juiste keuze als je een zwak hebt voor oudere vrouwen in de ware zin van het woord. Deze datingwebsite is bedoeld voor gebruikers die plezier willen hebben met zelfbewuste opgewonden vrouwen van gevorderde oplichterij leeftijd. De landingspagina toont een afbeelding van een verleidelijke oudere vrouw die zwoel naar de gebruiker kijkt. Voor deze recensie hebben wij een account aangemaakt om de inhoud van deze website goed te kunnen onderzoeken.

Gebruikers kunnen zich gratis registreren. Het registratieproces is snel en eenvoudig. Ons profiel was leeg en bevatte geen inhoud waardoor iemand in ons geïnteresseerd zou zijn, maar toch ontvingen we na registratie zoveel berichten, wat een beetje verdacht was. De website-eigenaar is een bedrijf genaamd Digital Innovation Network sp zoo. Het is gevestigd in de Poolse plaats Lublin.

Scroll naar beneden om de details van onze recensie over GrannySpace.com te lezen.

We raden een van onze testwinnaars aan!

Testwinnaar

Casual Dating

Lees de recensie

Testwinnaar

Dating sites

Lees de recensie

Testwinnaar

Dating sites

Lees de recensie

Details over de recensie van GrannySpace.com

Op de landingspagina van GrannySpace.com staat een foto van een verleidelijke vrouw die met een zwoele blik en knalrode lippenstift naar de gebruiker staart. Dit platform is speciaal gemaakt voor degenen die in contact willen komen met een oudere vrouw. Daarom, als gebruikers op zoek zijn naar een hete ervaring met een ervaren vrouw, kan deze website de juiste keuze voor hen zijn. Alles wat zojuist in deze paragraaf werd genoemd, is wat de site iedereen wil laten geloven.

Gebrek aan doorzichtigheid

De landingspagina onthult geen nuttige informatie over de inhoud van deze website. Het aantal geregistreerde leden wordt niet vermeld. De aangeboden functies worden niet weergegeven, dus het is onmogelijk om te weten hoe groot de kans is om in contact te komen met een ervaren vrouw. Wij merkten meteen een gebrek aan transparantie. Om deze recensie te schrijven, hebben we ons op deze website geregistreerd om het aanbod te bekijken. Het registratieproces was gratis en snel. Zodra we het registratieproces hadden voltooid, ontvingen we veel berichten van andere gebruikers. We werden te snel populair, wat voor ons verdacht was.

Uit ervaring blijkt dat al het bewijsmateriaal erop wijst dat deze site mogelijk een nep chat afzetterij is. Daarom hebben we de Algemene Voorwaarden nader bekeken en daarin wordt melding gemaakt van het gebruik van gefingeerde profielen die zijn aangemaakt en beheerd door ingehuurde professionals met als doel entertainment. Er is geen manier om een vals profiel te identificeren, dus dit is duidelijk oplichterij.

Onderstaande is vermeld in de Algemene Voorwaarden

Digital Innovation Network gebruikt animatoren en operatoren als *professionele chatpartners voor de ontspanning van de gebruikers, die niet afzonderlijk in het systeem worden geïdentificeerd. Deze dienst wordt aangeboden in de hoogste kwaliteit. Met deze operatoren zijn geen echte ontmoetingen mogelijk.

Dure functies

Bovendien is voor het verzenden en lezen van berichten betaling vereist. Er moeten coins worden afgenomen. Gebruikers kunnen kiezen uit vijf verschillende tariefplakketten, deze lijken voordeling maar niet als je realiseert dat elk bericht 50 coins kost. Chatten met een ervaren oudere vrouw wordt een dure aangelegenheid. Als gevolg hiervan kunnen we onze lezers of iemand anders niet aanbevelen om zich voor dit platform te registreren. In contact komen met een echte cougar is hier onmogelijk. Het bedrijf achter deze brutale site is Digital Innovation Network sp zoo; gebaseerd in Lublin, Polen.

De conclusie uit onze recensie van GrannySpace.com

GrannySpace.com bleek een oplichterij te zijn met een nep chat afzetterij. Eenmaal geregistreerd, vereist het verzenden en ontvangen van berichten betaling, daarom kan verbinding maken met een oudere ervaren vrouw duur zijn. Bovendien zijn veel van de profielen niet echt. Ze zijn gemaakt en worden beheerd door de exploitant. Omdat er geen kans is om te bepalen of een profiel nep is of niet op GrannySpace.com, is deze website niet betrouwbaar. Een daadwerkelijke date regelen via dit platform is onmogelijk.

Laat ons ook uw ervaring met GrannySpace.com weten in de opmerkingen.

Daten afzetterij of niet? Lees nu onze recensies of stuur ons uw vermoedens van afzetterij via ons verslag formulier.

Tags: Afzetterij, Digital Innovation Network sp zoo, Ervaring, GrannySpace.com, Oplichterij

We raden een van onze testwinnaars aan!

Testwinnaar

Casual Dating

Lees de recensie

Testwinnaar

Dating sites

Lees de recensie

Testwinnaar

Dating sites

Lees de recensie

Deel dit verhaal, kies je platform!

Leave A Comment

GrannySpace.com Beoordelingsresultaten Oplichterij - augustus 2024 | DatingStar24.com (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Prof. An Powlowski

Last Updated:

Views: 5872

Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Prof. An Powlowski

Birthday: 1992-09-29

Address: Apt. 994 8891 Orval Hill, Brittnyburgh, AZ 41023-0398

Phone: +26417467956738

Job: District Marketing Strategist

Hobby: Embroidery, Bodybuilding, Motor sports, Amateur radio, Wood carving, Whittling, Air sports

Introduction: My name is Prof. An Powlowski, I am a charming, helpful, attractive, good, graceful, thoughtful, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.